2010. március 3., szerda

Gimp fórum a Cewe-n

Most, hogy egy nagyon izgalmas felhívás kapcsán a Cewe oldalai között egy kicsit elmerültem, eszembe jutott, hogy van ott egy Gimp-részleg is! :-)
Néha-néha kapok olvasói leveleket, kérdéseket, hogy ezt vagy amazt hogyan lehet a Gimppel megcsinálni, s általában ezen a blogon is meg szoktam tárgyalni ezt a kérdést, ami tök jó, mert akkor tényleg olyan dolgok is előjönnek, ami benneteket, az olvasókat és Gimphasználókat konkrétan érintenek és megoldandó feladatként szembesültök vele. Ez a blog azonban kicsit egyirányú, hisz általában azt írok, amit akarok :-) Hogy azért van, aki olvasssa, arra meg csak a számláló állásából tudok következtetni.
A fórumon azonban kétirányú a kapcsolat, jön a kérdés, rá a válasz, esetleg több helyről is, hisz a Cewén Rainbow-Katával együtt várjuk a megoldandó problémákat és feladatokat. Szóval, ott jobban lehet dumálni meg tapasztalatot cserélni, mint itt. Arra bíztatlak, ha felmerült egy konkrét kérdésed (lehet az akármilyen apró vagy jelentéktelennek tűnő, de emiatt már álltál fel a Gimp mellől vagy legszívesebben megtetted volna), akko szerintem ne habozz, a Cewés fórum továbbra is vár!
Ide kattints, hogy a Cewe Gimp-fórumán találd magadat!
Ui: És persze, ha van kérdés, továbbra is várom és igyekszem megválaszolni!

1 megjegyzés:

krisssz írta...

Köszi, hogy itt is megemlíted:) Szokott is lenni kérdés, pl. legutóbb ez:
http://halado.cewe-fotokonyv.hu/photopost/showphoto.php/photo/1822 .
Javasoltam, hogy a fórumban ismételje meg, de nem írt. Attól még ez egy érdekes kérdés, hátha mást is érdeke. Kösz:)