2011. május 19., csütörtök

Rétegből képet

Woww, ez most történt, még nem tudtam, véletlenül jött ki:
több réteg esetén egy rétegből külön képet készíthetünk, ha megfogjuk a réteget és belehúzzuk az Eszköztár ablakába oda, ahol az eszközök vannak, majd ott elengedjük a réteget. Készen is vagyunk. :)
Ui: Hiába, mindig tanul valamit az ember, és ebben a véletleneknek is nagy szerepe van (szerintem az ételreceptek nagy része is így keletkezett: véletlenül).
Sok sikert!

9 megjegyzés:

Puzsi írta...

Ezt én is csináltam, persze én is véletlenül, szívbajt is kaptam, hogy már megint mit tettem :)

Florci írta...

ezt én most nem értem... egy rétegből külön képet? az nem rétegmásolat?? és ha kiteszem az eszközök közé, az ott mi lesz?

Ányi írta...

Florci, próbáld ki bátran! Nem rétegmásolat lesz, hanem külön kép és az Eszköztár ablakkal nem történik semmi :)))

Ami írta...

No akkor most kérdeznék :) Próbáltam egy képre kisebb képet tenni. Ez egyszer úgy sikerül, hogy az kisebb képet (új réteget) tudom mozgatni a nagy képen, másszor meg nem engedi. Van valami trükk arra, hogy a bemásolt képet mindenképp tudjam pakolászni az eredeti képen?

Ányi írta...

Nem volt véletlenü egy kis láncszem a kisebb kép rétege előtt?

Ami írta...

Megnézem.

töpszlívi írta...

Nem szoktam az észt osztani, most sem az a célom, csak veszem a bátorságot és leírnám, hogy én, hogy is csinálom a kisebb kép mozgatását.
Beilleszti a nagyba, rámegyek: Eszközök menű, Átalakítóeszközök, és az Áthelyezés-re kattintok. És oda húzom- vonom a képet ahová szeretném. :)))
Lehet, hogy nem is így kell????????? De én erre tudtam rájönni. :(((((

Margó írta...

Köszönöm a szuper tippet, este kipróbálom, valószínűleg többszörös időre lesz szükségem és lesznek majd kérdéseim:-))))

Ami írta...

Volt láncszem. Rákattintottam a láncszemre másolás parancs előtt, így eltűnt. Beillesztettem, de megint nem lehet mozgatni.